Detail akce "Vzpomínání na Milana Machovce - ukončení léta na Klínech a sjezd na horských koloběžkách!"

Vedoucí akce: Ivka Jelínková - Termín konání: 12.09. 2009 - 13.09. 2009

V sobotu 12. 9. se koná tradiční setkání na Klínech - Vzpomínání na Milana Machovce, které pokračuje od 14,00hod. akcí Loučení s létem na Klínech. Sraz je na Jeřabině u Mníšku - odměna!!! Prohlédněte si plakátek. Zájemci o přespání na chatě u Jelínků se musí předem přihlásit. Pro členy KČT Loko Most je tu další plakátek. Zahrají Vám fakt dobré kapely: plzeňáci L.A. a z Brna přijede Rolling Stones Revival Band. Na děti čeká tradiční Horoškolička, velká nafukovací klouzačka, trampolína a minigolf. Pro starší a pokročilé jsme letos připravili \"drsný\" závod v běhu na běžkách o pěkné ceny. Oblečení ve stylu 50. a 60. let, včetně dřevěných běžek je jenom vítáno.
Bližší informace u Ivky Jelínkové.

V neděli 13. 9. se uskuteční sjezd oborou na horských koloběžkách z Lesné do Brandova. Sraz je v 10,00hod. u chaty EMERAN. Je nutné se předem přihlásit!!!

Ze stránek www.kliny.cz:
14 km sjezd údolím Telčského potoka

Od 1. května do 30. září jezdíme na horských koloběžkách Speedboard také z Lesné do Brandova podél krásného Telčského potoka přes bývalou Gabrielinu huť.

Akce je určena pro maximálně šestičlenné skupiny. Vlastní sjezd trvá cca hodinu, s dopravou na místo startu a zpět k Chatě Emeran je předpokládaná doba cca 2 hodiny. Zahájení celého sjezdu je u Chaty Emeran, odkud budete dopraveni mikrobusem k Horskému hotelu Lesná. Tady začíná vlastní jízda na koloběžkách pod dohledem instruktora. Po absolvování sjezdu na vás již bude v Brandově opět čekat mikrobus, který vás i s koloběžkami dopraví zpět na Klíny.

Sjezd je vhodný pro děti od 10 let, které bezpečně zvládnou jízdu na kole. Pro děti a teenagery do 18 let je povinná přílba (bude zapůjčena), doporučeny jsou rukavice a chrániče kolen a loktů.


© Ondřej Kunc 2006 - 2024